Volg @DuurzaamGebouwd

Woud Jansen

Duurzame 50 2015 - Nummer 38

 Woud Jansen

Zoals bekend verkeert de bouw- en vastgoedsector in ‘zwaar weer’. Vanuit de markt ontstaat een veranderende behoefte, dit leidt tot een hernieuwende vraagspecificatie. Mijn opdrachtgevers willen steeds beter begrijpen waar de risico’s zitten en waar de kansen liggen. En in plaats van een standaardadvies willen zij juist meer gefaciliteerd worden in hun eigen besluitvorming. Het liefst willen ze uiteindelijk zelfstandig aan de ‘knoppen’ draaien. Kortom, het speelveld om ons heen verandert! 

Juist in deze tijd is het noodzakelijk om te versnellen. Gelet op de toekomstige marktontwikkelingen moet er aandacht zijn voor innovatieve producten en diensten. Want mede door de toenemende technologische ontwikkelingen loopt de vraag naar onze huidige veelal traditionele producten en diensten steeds verder terug. Juist in de bouw- en vastgoedmarkt ontstaan interessante kansen die we in het huidige economische klimaat niet kunnen negeren. 

Specialties: Bouwkosten, investeringskosten, herontwikkelingsopgave, duurzaamheid, sustainability, LEAF, exploitatiekosten, levensduurberekeningen, risico analyses, Excel, & Xcelsius.« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd