Volg @DuurzaamGebouwd

Ad van Rijsewijk

 Ad van Rijsewijk

Ad van Rijsewijk heeft al zijn hele leven een passie voor duurzame systemen. Hij heeft heel lang als directeur gewerkt van een installatiebedrijf. In 1997 heeft hij meegedaan aan een wedstrijd wie de duurzaamste warmtepomp voor de Nederlandse markt kon ontwikkelen. Na het winnen van deze wedstrijd was Ad overtuigd dat hij van zijn passie zijn werk moest maken. Hij heeft toen Stichting Dubotechniek opgezet. Dit liep zo goed dat ze al snel veel opdrachten hadden. 

Hierdoor is hij in 1999 Dubotechniek Bedrijven gestart. Dubotechniek Bedrijven gelooft in de noodzaak om anders energie te geven. Samen kunnen we er voor zorgen dat een gezond klimaat en een comfortabele leefomgeving ook voor volgende generaties mogelijk zijn en blijven. Own New Energy (ONE) is een mooi voorbeeld hoe we het verschil ook daadwerkelijk maken.

Duurzame energie zit in onze genen. De oneindige mogelijkheden die wij zien, gecombineerd met onze passie voor techniek, maken ons absoluut voorloper in innovatie, systemen en het complete bijbehorende proces rondom duurzame energie.

Wij adviseren, realiseren, onderhouden, beheren en exploiteren innovatieve, conceptuele en duurzame energiesystemen zoals de ONE. Zonder concessies te doen aan kwaliteit en het hoogst haalbare concreet te bewijzen resultaat voor onze klanten.

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd