Volg @DuurzaamGebouwd

Claudia Heimensen

 Claudia Heimensen

Claudia Heimensen is projectontwikkelaar bij Kondor Wessels Vastgoed. Als bevlogen bruggenbouwer verbindt zij partijen om nieuwe duurzame gebied-, en (her)ontwikkelingen mogelijk te maken.

Haar kracht zit in het ontwikkelen van gebouwen vanuit de ‘software,  waarin de gebruiker, haar gezondheid en welzijn centraal staat, en de vertaling hiervan naar de ‘hardware’,  toekomstbestendige woon-, werk- en verblijfsconcepten met een maatschappelijke waarde.

Claudia Heimensen is afkomstig van JLL waar zij als Head of Sustainability Services adviseerde in het vitaliseren van leegstaand vastgoed evenals het adviseren van corporates en overheden in hun huisvestingsadvies. Zij droeg actief bij aan de ontwikkeling en implementatie  van green leases  en het inbedden van duurzaamheidsinstrumenten als BREEAM en GRESB in de bouw- vastgoedsector. Zij begon haar loopbaan bij Dura Vermeer als projectontwikkelaar en corporate Manager Duurzaamheid en MVO. In deze laatste functie was zij de drijvende kracht achter het neerzetten, stimuleren en motiveren van de duurzaamheidsagenda binnen het concern.

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd