Volg @DuurzaamGebouwd

Errol Ooft

 Errol Ooft

Errol Ooft is op 2 april 1964 geboren in Rotterdam. Ik woon momenteel in Brielle, ben getrouwd en heb 4 kinderen. Na mij HTS Bouwtechniek heb ik 8 jaar gewerkt bij een Rotterdams Ingenieursbureau. De laatste 25 jaar ben ik werkzaam als DGA bij Ingenieursbureau IOB, waarvan de laatste 8 jaar als 100% aandeelhouder. IOB bestaat uit 75 Ingenieurs, gespecialiseerd in Bouwfysica, Bouwkosten, Bouwtechniek, Bouwkosten, Constructie- en Installatietechniek. Deze Ingenieurs in hart en nieren zijn er voor alle (duurzaamheids) vraagstukken rondom de bebouwde omgeving.
De IOB aanpak is altijd persoonlijk en flexibel en biedt complete en duurzame \'ontzorging\'. Letterlijk en figuurlijk.

Visie
Parijs, maar zeker het nieuwe regeer akkoord maakt iedere Nederlander ervoor verantwoordlijk om iets te doen aan CO2 reductie. Met IOB gaan we ten minste 15% van onze offerte voorzien van een groene paragraaf. Wij doen dit om bewustwording bij onze klanten te creeren en ze handvatten te geven om bij te dragen aan de CO2 reductie. Gedragsverandering begint met weten en eindigt bij DOEN!

Projecten
Alle Kunst & Cultuur instellingen in Rotterdam als de Doelen, de Schouwburg, Boijmans, het Nieuwe Luxor, ed. Deze instellingen worden in fasen verduurzaamd. Verduurzaming vindt plaats door energetiche verbeteringen aan de buitenschil, installaties en het toepassen van alternatieve energiebronnen

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd