Volg @DuurzaamGebouwd

Jaap Logge

 Jaap Logge

Jaap Logge is directeur en eigenaar van Logge. Logge maakt voor bedrijven en particulieren interieurs en meubilair op maat. Dankzij de technische achtergrond van Jaap, zijn jaren ervaring en grote affiniteit met het vak ontwikkelt Logge zich momenteel snel op het gebied van duurzaamheid en circulaire kantoorinrichting. Jaap Logge heeft namelijk een duidelijke visie: de wereld mooier, gelukkiger en beter maken door de circulaire economie te bevorderen. Hij wil een bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze leefomgeving en een mooie, leefbare wereld achterlaten voor de kinderen van deze wereld.

Circulariteit speelt een grote rol in zowel Jaap zijn onderneming als in zijn privé leven. Op zakelijk gebied uit zijn motivatie zich in het ontwikkelen van interieurs van hernieuwbare materialen, in plaats van (toxische) lineaire materialen. Ook onderzoekt hij dagelijks nieuwe circulaire materialen en mogelijkheden, samen met de door hem aangestelde Circulair Business Development Manager. Zijn kennis op dit gebied deelt hij graag met klanten, partners en andere geïnteresseerde om hen te motiveren en samen met hem te transformeren naar een circulaire wereld. Zo heeft hij onder andere de workshop ‘circulair leiderschap in het MKB’ gegeven op het symposium Circulair Leadership, met als doel circulair ondernemen te stimuleren. Naast dat duurzaamheid op zakelijk gebied bij Jaap hoog in het vaandel staat, is dit ook het geval in zijn privé leven. Momenteel is hij bezig met de bouw van zijn eigen nul-op-de-meter huis, gemaakt van hernieuwbare materialen.

Jaap is constant op zoek naar mogelijkheden om ideeën binnen deze nieuwe en snel ontwikkelende wereld te realiseren en de noodzaak van een circulaire economie te delen.

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd