#Duurzame50

Volg @DuurzaamGebouwd

Jetske Thielen

 Jetske Thielen

Visie
Als sociaal Ingenieur helpt Jetske Thielen organisaties hun duurzaamheids-DNA zichtbaar te maken en hun creativiteit aan te wakkeren voor versnelling naar duurzame leefomgeving. Door teams te begeleiden, individuele haakjes te vinden en proces naar creative transitie te begeleiden ontstaan succesvolle duurzame oplossingen.
Ze geeft organisaties en mensen vanuit hun cirkel van invloed, handelingsperspectief, die gezamenlijk tot grote stappen kunnen leiden. Als duurzaamheidscoach richt ze zich vanuit de techniek op sociale innovatie en creëert daarmee meer impact en rimpel-effect.
Verbinden, verbeteren en verblijden zijn kernwoorden van waaruit Jetske via Duurzaam Vlechtwerk, de vrouwelijkheid, vernieuwingen en plezier in de bestaande bouw verder brengt.
Jetske: "Ik ben er van overtuigt dat we verder komen door het vinden van elkaars \'haakjes\'. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de (persoonlijke) verlangens van de ander en daarmee slimme verbindingen te maken door de duurzame leefomgeving. Stop energie in diegene die willen en faciliteer hen en er ontstaan mooie dingen!"

Projecten
- Jetske richt zich op systeemverandering door procesvernieuwing en cultuurverandering. Door bewustwording en mindset-verandering ontstaan er structurele verbeteringen ten gunste van de hele keten.
- Jetske treedt op als spreker en workshopleider, om op inspirerende, unieke en verbindende wijze duurzaamheid uit te dragen.
- Jetske is als associate aangesloten bij de internationaal non-profit organisatie The Natural Step https://thenaturalstep.nl/ , om duurzaamheid en duurzaam leiderschap te helpen versnellen.
- Jetske is als teamcoach aangesloten bij Noorderberg & partners https://www.noorderberg.nl/wie-zijn-we/onze-mensen/jetske-thielen , om samenwerkingen en innovatie te bevorderen.
- Jetske is redactielid bij Renda https://www.renda.nl/profiel/7336 , kennisnetwerk bestaande bouw, actief bij programma vorming en invulling diverse events, zoals dag van de duurzaamheid en dag van de bewoner.
- Jetske leert kinderen op basisscholen te kijken naar het bouwen vroeger en nu. Fantaseren met kinderen hoe de toekomst eruit kan zien, na te laten denken over het sluiten van cirkels en vormgeven van hun leefomgeving.
- Jetske is als enthousiasteling lid van community Herenboeren https://www.herenboeren.nl/ om te laten zien dat disruptie in de voedselindustrie mogelijk is, lokaal en duurzaam verbouwen op moderne wijze leuk is.
- Jetske is klein aandeelhouder van lokaal waterkrachtcentrale in Dommel.
- Jetske is #plasticpluizenmoeder en burger wetenschapper, door deel te nemen aan opruimen en onderzoek schone rivieren i.s.m. IVN en plastic soup foundation. (zie uitzending https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpuntplus/plastic-soep-nederland/)
- Jetske is als ambassadeur betrokken bij Designweek@school http://designweekatschool.nl/ om 21st century skills bij de jeugd en hun docenten verder te ontwikkelen.

Nevenfuncties en/of Awards
Jetske is actief op Social media met (persoonlijke) artikelen en filmpjes om daarmee weer anderen te inspireren dat het wél kan! 

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/jetskethielen/
Facebook : Facebook - bedrijfspagina (Duurzaam vlechtwerk) https://www.facebook.com/Duurzaamvlechtwerk/?timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=1346455058&pnref=lhc
Twitter : @Jetske_Thielen
Instagram : https://www.instagram.com/jetskethielen/

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd