#Duurzame50

Volg @DuurzaamGebouwd

Jörgen Waagenaar

 Jörgen Waagenaar

Jörgen Waagenaar is algemeen directeur bij INNAX GEBOUW & OMGEVING. Met een visionaire blik op de toekomst zet Jörgen zich actief in voor een energiepositieve woon- en werkomgeving.

Jörgen werkt al meer dan vijfentwintig jaar aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Niet alleen vanuit de techniek, maar vooral vanuit een drive voor duurzaamheid en een toekomstbestendige wereld. In zijn visie is elk gebouw in potentie een lokale duurzame energiecentrale. Met INNAX maakt hij zich sterk om energieverspilling tegen te gaan, duurzame energie te realiseren en effectief bij te dragen aan een CO2 neutraal Nederland.

Duurzame doelen bereik je alleen maar met een duurzame organisatie. Daarom is de ontwikkeling van een duurzame, multidimensionale organisatie al jarenlang een focus in de vorming van INNAX. Het werkplezier van medewerkers staat daarbij centraal. Kennisdeling, teamwork en gedeelde passie voor duurzaamheid zorgen ervoor dat hij samen het ruim160 medewerkers een hoge klant- en medewerkerstevredenheid realiseert.

Toonaangevende projecten zijn onder andere:

  • Renovatie hoofdkantoor Liander in Duiven
  • Omnium in Goes
  • @Home Amstelkwartier in Amsterdam

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd