Volg @DuurzaamGebouwd

Marlon Huysmans

 Marlon Huysmans

Bijna tien jaar ging Marlon Huysmans (1976) als aannemer door het leven. Als cum laude afgestudeerde aan de TU Eindhoven, zette ze zich tien jaar in voor het Rotterdamse bouwbedrijf Slavenburg. Als directeur Business Development ontwikkelde ze een passie voor innovatief en klantgericht bouwen.

OVG

In maart 2008 werd ze bij projectontwikkelaar OVG aangesteld als directeur van het Sustainbility Centre. Een baan waarin ze voor in de commerciële vastgoedketen een grote invloed kon uitoefenen op het verbeteren van de gebouwde omgeving, waarbij uiteraard de mens en het milieu centraal staan. November 2009 werd ze door het DWIRE-netwerk verkozen tot vastgoedvrouw van het jaar.

MH Projects

In oktober 2011 werd ze zelfstandig ondernemer, onder de naam MH Projects en richt ze zich met haar onderneming op advies voor duurzame ontwikkeling van steden en bedrijven. Huysmans begeeft zich graag op plekken waar nog missiewerk te verrichten is. Ze verbindt haar bouwkundige achtergrond als ingenieur met communicatie en inspiratie om mensen in beweging te krijgen.

SoBuildings

In mei 2014 heeft ze naast haar adviesbedrijf tevens SoBuildings BV opgericht. Een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van nieuwe (online) technologie om mensen & gebouwen beter met elkaar te verbinden. Een review systeem voor kantoorgebruikers, een service app voor gebruikers en een online communicatieplatform voor het gebouw zijn de eerste producten van SoBuildings. Met dit bedrijf begeleidt ze diverse bedrijven uit de sector in de digitale revolutie van vastgoed en ziet ze het als een kans om grote stappen te maken in de revolutie voor de broodnodige service voor gebouwgebruikers. 

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd