Volg @DuurzaamGebouwd

Patty van Broekhoven

 Patty van Broekhoven

Duurzaamheid heeft bij DEVENTER Profielen vele ‘gezichten’.

Duurzame groei door het, tijdens de bouwcrisis, implementeren van QRM (quick response manufacturing) zijn we klaar voor groei nu de economie weer aantrekt.

Duurzame inzetbaarheid als onderdeel van QRM. Betere werkdrukverdeling door crosstraining zodat er meer rust is en minder stress. Daarmee zakt het ziekteverzuim, stijgt de arbeidsvreugde en de kwaliteit van de output. Door deze manier van werken kunnen de oudere medewerkers binnen de organisatie hun functie duurzaam blijven uitvoeren.

Daarnaast zijn onze producten (dichtingprofielen van kunstrubbers) C2C gecertificeerd en daarmee toepasbaar in een circulaire economie.

We investeren in nieuwe technologieën zoals 3D printen en Biobased materialen. Hierdoor zijn wij ook in de toekomst een aantrekkelijke werkgever voor schoolverlaters en zorgen we voor een goed balans in onze ‘vergrijzende’ organisatie. Jonge mensen zorgen voor nieuw elan, nieuwe ideeën en een nieuwe energie flow waardoor de oudere werknemers up to date blijven. De oudere werknemers dragen anderzijds energie en kennis over aan de nieuwe generatie. Daarmee is alles weer in balans.

Mijn 4P’s: People en Purpose verbinden, dan komt Performance en Profit vanzelf

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd