Volg @DuurzaamGebouwd

Ronald Schilt

 Ronald Schilt

Ronald Schilt heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van duurzame technieken en het 'organiseren van de wil' om te komen tot een gezonde en duurzame samenleving. Vanuit de overtuiging dat het beter moet en beter kan met duurzaam en gezond bouwen in Nederland, richtte hij in 2008 Merosch op. Hij is idealistisch en heeft een hekel aan de woorden “maar,…” en “kan niet”. Hij weet echter als geen ander dat draagvlak en concrete businesscases nodig zijn om gezamenlijk stappen te kunnen maken. Daarnaast geldt 'Practice what you preach' en zit Merosch vanaf januari 2018 in een circulair gerenoveerde gymzaal uit 1955.

 

Over Merosch

Het moet en kan beter. Vanuit deze missie richt Merosch zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten met de hoogst haalbare ambities op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en circulair bouwen. De kracht van Merosch ligt in de combinatie van gedegen kennis over techniek, financiën en beleid- en besluitvorming en de kwaliteit om hier helder en doelgroepgericht over te communiceren.

 

Merosch komt tot haar recht bij projecten met hoge ambities en grote complexiteit. Projecten waarbij gezondheid, energie en/of duurzaamheid belangrijke thema's zijn, is de specialiteit van Merosch. Op dit gebied hebben zij inmiddels een aantoonbare track record opgebouwd.

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd