Volg @DuurzaamGebouwd

Laurens de Lange

 Laurens de Lange

Ir. Laurens de Lange (1966) studeerde technische natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (1991). Na verschillende managementfuncties te hebben vervuld in de industriële, internationale technische sector, is hij sinds 2003 verbonden aan Unica, de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland en vanaf 2007 is hij groepsdirecteur.

Sinds 2011 is De Lange als CMO eindverantwoordelijk voor de commercie en market development van Unica Groep. Hij is eind verantwoordelijk voor aansprekende Unica-projecten zoals nieuwbouw Isala te Zwolle, MST te Enschede en Gelre te Zutphen en voor duurzame start-ups als UR Cool, Voorst Energie en GreenStep. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het bouwen van samenwerkingsverbanden.

Naast directielid vervult De Lange diverse bestuurlijke en maatschappelijke functies waaronder het voorzitterschap van de Coalitie Gezonde Gebouwen, voorzitter VNO-NCW regio Zwolle, Lid van de Raad van Advies voor ROC Deltion en is hij expert bij Duurzaam Gebouwd. De Lange is regelmatig spreker of dagvoorzitter op bijeenkomsten waar de Unica-thema’s energie & duurzaamheid (grondstoffenkant van duurzaamheid), comfort & gezondheid (menskant van duurzaamheid) en Intelligente Gebouwen aan de orde komen. Tot slot maakt hij deel uit van de jury van de Duurzame Vastgoed top 50 en de Supply Chain Award. 

« Naar het overzicht

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd