Volg @DuurzaamGebouwd

Perfect match voor Green Tie Gala 2015

Perfect match voor Green Tie Gala 2015

Dit jaar vindt het Green Tie Gala plaats op 1 april 2015 tijdens Building Holland, het event voor beslissers uit de brede bouw- en vastgoedsector. PROVADA verbindt zich samen met Amsterdam RAI, Dutch Green Building Council en Duurzaam Gebouwd aan het exclusieve Green Tie Gala 2015.

De samenwerkingen met Amsterdam RAI en Dutch Green Building Council, founding partners van het Green Tie Gala, vielen vorig jaar al in goede smaak en worden dit jaar voortgezet. Een nieuwe telg in de familie is PROVADA. “Een perfect match”, zegt Wietse Walinga, Directeur van Duurzaam Gebouwd.

Brug slaan

Building Holland 2015 brengt alle ketenpartners uit de bouw- en vastgoedsector bij elkaar en legt de verbinding tussen alle verschillende partijen. Walinga: “PROVADA is een autoriteit in de vastgoedsector. Deze connectie maakt de samenwerking sterker dan ooit. Ik ben ervan overtuigd dat we zowel tijdens Building Holland 2015 als het Green Tie Gala 2015 de brug slaan tussen deze twee werelden, mede dankzij onze partners.”

Terugblik naar 2014

De deelnemers van het eerste Green Tie Gala genoten onder andere van de uitreiking van de Duurzame 50 Vastgoed NL. Stefan van Uffelen was toen de gelukkige winnaar van de prijs, die wordt uitgereikt aan de meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw- en vastgoedsector in Nederland op dit moment. De top 5 van de Duurzame 50 Vastgoed NL wordt uitgenodigd om op de PROVADA, van 2 tot en met 4 juni in Amsterdam RAI, een groot debat te voeren.

Op de officiële website van Duurzame 50 Vastgoed NL (www.duurzame50.nl) vindt u meer informatie over deze prestigieuze verkiezing en hoe u kandidaten kunt nomineren. Tevens vindt u hier de ranglijst van 2014.

Verder stond de avond vorig jaar in het teken van keynotes van Hans de Jonge en Peter van Uhm, met Pernille la Lau als gastvrouw. Het volledige programma van de editie van dit jaar vindt u binnenkort op de Green Tie Gala-website (www.greentiegala.nl). Bekijk ook eens de video-impressie.

woensdag 25 februari 2015permalink

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd