Volg @DuurzaamGebouwd

Jurysamenstelling bekend voor ABN AMRO Duurzame 50

Jurysamenstelling bekend voor ABN AMRO Duurzame 50

De jury voor de vijfde editie van de verkiezing ABN AMRO Duurzame 50 is bekend. De leden vertegenwoordigen een breed scala aan bouw en vastgoed gerelateerde disciplines en beoordelen in totaal 165 genomineerden die strijden voor de prestigieuze award. De uitreiking vindt plaats tijdens het Green Tie Gala, onderdeel van Building Holland 2016.

De jury wordt gevormd door Marc Hopman, Richard Klein, Marjet Rutten, Titia Siertsema, Petran van Heel, Mariëlle Wieman, Laurens de Lange, Woud Jansen en Maarten Vermeulen. Voorzitter van de jury is Jan Willem van de Groep, de winnaar van 2015.

Uit de 165 genomineerden wordt één winnaar bekendgemaakt op 23 maart tijdens het Green Tie Gala 2016, onderdeel van het integrale bouw- en vastgoedevent Building Holland. Het gala is exclusief te bezoeken voor de 400 topbeslissers in de sector.

Duurzame bouwprojecten en initiatieven

De genomineerden worden door de vakjury beoordeeld op verschillende onderdelen, waaronder het mogelijk maken van duurzame bouwprojecten, de inzet bij duurzame initiatieven en platformen en de mate van actieve kennisdeling over verduurzaming.

De winnaar van de ABN AMRO Duurzame 50 ontvangt een cheque ter waarde van € 5.000,-. De geldprijs dient in zijn geheel aan een goed doel geschonken te worden. Tijdens of na afloop van de uitreiking mag de winnaar het goede doel bepalen.

De winnaar van de ABN AMRO Duurzame 50 2016 wordt  de meest  duurzame persoon in de bouw- en vastgoedsector. Hij of zij treedt in de voetsporen van Jan Willem van de Groep (2015), Stefan van Uffelen (2014), Coert Zachariasse (2013) en Coen van Oostrom (2012).

vrijdag 11 maart 2016permalink

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd