#Duurzame50

Volg @DuurzaamGebouwd

Organisatie

De ABN AMRO Duurzame 50 is een initiatief van Duurzaam Gebouwd en ABN AMRO en wordt ondersteund door NeVaP.

Over Duurzaam Gebouwd  www.duurzaamgebouwd.nl

Duurzaam Gebouwd brengt als integraal platform alle schakels in de bouw- en vastgoedsector samen en richt zich samen met toonaangevende partners op integrale samenwerking, kennis- en netwerkdeling en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe business. Dit doet Duurzaam Gebouwd door drie concrete stappen: communiceren, verbinden en activeren. Ze brengt onafhankelijk nieuws, heeft een panel van experts en organiseert inspirerende evenementen. De missie van Duurzaam Gebouwd is: door kennis en netwerk delen de verduurzaming van de gebouwde omgeving een grote stap vooruit te helpen.

Over ABN AMRO www.abnamro.nl

'Een betere bank die bijdraagt aan een betere wereld', is niet alleen een mooie slogan. ABN AMRO is ervan overtuigd dat ze een betere bank is als ze samen met hun klanten en medewerkers zich inzet voor een betere wereld. Ze zoekt naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven. Ze wil kijken in hoeverre ze investeerders en ontwikkelaars nog beter kan ondersteunen bij projecten, waarbij bijvoorbeeld leegstaande kantoorpanden getransformeerd kunnen worden tot woningen of studentenhuisvesting. Om dit doel te bereiken zijn natuurlijk niet alleen de vastgoedontwikkelaars en beleggers nodig, maar nadrukkelijk ook innovatief denkende bouwers, installateurs, producenten, et cetera. ABN AMRO wil partnerships stimuleren, met duurzaamheid als belangrijkste speerpunt en hiermee bijdragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Over NeVaP www.nevap.nl

NeVaP is het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform; hét onafhankelijk kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Doelstelling van NeVaP is het verhogen van de kwaliteit en het aanjagen van de innovatie in de vastgoedexploitatie sector. Ook zij ziet de kansen en uitdagingen in de gebouwde omgeving op het gebied van verduurzaming.

    

Duurzame 50 is een initiatief van

  • ABN AMRO
  • Duurzaam Gebouwd